За нас

Нашата основна и най-важна цел, е да Ви предоставим, на Вас нашите клиенти възможно най-доброто, модерно и разбира се качествено обслужване. Нашият екип се състои от високо квалифицирани и опитни специалисти в областта на застраховането. Най-голямата ни мотивация идва от желанието да разберем и отговорим на Вашите нужди с най-добрите продукти на пазара,  да разберем потребностите Ви, да Ви консултираме  и заедно да изберем  най-подходящата защита и компания. Ако искате да се чувствате по–свободно и изберете разсрочена полица ние ще поемем ангажимента да следим и да Ви подсещаме  поне седмица по-рано за предстоящата вноска. Поемаме отговорността и да Ви напомняме за изтичащ  ГТП, което пряко влияе на защитата на Вашият автомобил.

Ние сме на разположение 24/7 да отговорим на всички Ваши въпроси, както и да окажем съдействие при възникнали щети  на телефон : 0889 217 359, където можете да се свържете с наш дежурен специалист. Погрижили сме се и за случаи като: необходимост от изготвяне на спешен документ или невъзможност да посетите нашите офиси. Тогава ние ще дойдем при Вас, чрез услугата Доставка на полица на посочен от Вас адрес и за по-голямо удобство, в уговорен час. Нашия мобилен специалист ще се погрижи да получите необходимите документи. За да не губим ценното Ви време, наш служител може да маркира автомобила Ви.

Политиката на ЗБ „Драбел“ е да Ви изслушваме и да разберем Вашата индивидуалност,  желание и потребност, и да Ви предоставим най-доброто решение.